duminică, 11 decembrie 2016

Cosuri - cutii impletite pentru depozitare



Cosurile impletite din hartie sunt disponibile in diverse culori, forme si marimi. Sunt usoare si ofera solutii de organizare – plus ca sunt elegante si pot adauga caldura in orice camera din casa. 

Au un rol decorativ foarte puternic care te va ajuta sa creezi in casa ta un stil rustic si confortabil.

Impletiturile se potrivesc interioarelor clasice, dar si celor moderne. Mobilierul impletit se potriveste caselor cu suprafete generoase, dar poate fi adaptat si apartamentelor de bloc.


Depozitare si stil cu cosurile impletite


Unde le putem folosi in casa?

Nu exista o singura camera din casa in care nu ati putea utiliza cosurile impletite. Asa ca :


    Chiar de la intrare.

In holul de de intare, iti poti surprinde invitatii cu aceste cosuri impletite integrate in dulapul de la intrare pe post de pantofar, depozitare umbrele, perii de sters pantofii, creme de pantofi.






    In camera de zi

Aici un element original si decorativ poate fi un cos cu flori, un cos cu revistele sau cartile care zac imprastiate in jurul fotoliilor sau canapelelor, taburetul pe care te asezi poate fi un cos impletit, masuta unde servesti cafeaua poate fi impletita.

Biblioteca isi va schimba infatisarea daca, vei adauga cateva cosuri impletite amplasate pe rafturi pentru carti,


Raftul cu carti




pentru micile suveniruri aduse din calatorii, DVD-urile, pozele de familie ( daca mai exista poze pe hartie). 

Deasemenea, aduna telecomenzile aparatelor de inalta tehnologie imprastiate prin casa intr-un cosulet mic.

Ai un living cu semineu? Atunci poti folosi un cos impletit de mari dimesiuni captusit cu folie groasa in care poti depozita lemnele de foc. Asa vei scapa de mizeria de langa semineu si vei da camerei un aer rustic.

    Cosuri impletite in  organizarea bucatariei.


Ceapa, cartofii, fasolea le pastrezi in bucatarie sau pe balcon? Indiferent unde, aseaza-le pentru pastrare in cosuri impletite. Aici se vor pastra foarte bine un timp mai indelnugat, deoarece vor beneficia de ventilatia necesara.

Tacamurile, uleiurile de gatit, codimentele, toate iti vor fi la indemana daca le aranjezi in cateva cosuri impletite aranjate pe o bara metalica, in diferite colturi sau pe rafturile mobilei de bucatarie.






    Cosuri impletite in baie.

Si baia este un loc unde se gasesc o multime de sticlute cu lotiuni,
creme si alte maruntisuri. Aduna-le, sorteza-le si stocheaza-le in cateva cosuri impletite suprapuse sau asezate pe o bara metalica.

Cateva cosuri asezate pe peretele din baie le poti transforma in rafturi pentru prosoapele curate sau obiectele personale de igiena.



Cosuri impletite pentru baie


Tot in baie isi gaseste locul si cosul impletit pentru rufele de spalat.

    Cosuri impletite in dormitor.

Aveti un pat de mijloc in dormitor, dar spatiul nu va permite un dulap in care sa stocati paturile si pernele voluminoase? Un cos impletit amplasat sub pat sau in fata patului in care sa depozitati paturile si pernele va rezolva problema in dormitor.





    Sunteti o persoana care prefera stilul casual?

Aveti in casa sau pe balcon un loc linistit unde puteti savura ceasca de cafea
de dimineata sau unde va puteti relaxa la sfarsitul unei zile lungi. Sigur acolo aveti un fotoliu in care va relaxati si un cos impletit linga care detine reviste sau carti.




Beneficiile cosurilor impletite


O concluzie pe care o spun designerii in interior este: Cosurile impletite sunt o modalitate foarte buna de a adauga textura intr-o camera.


Aici, la Mestesuguri Impletite gasiti cosuri si cutii impletite din hartie  intr-o gama larga de forme si culori, cosuri ce pot fi folosite pentru a adauga spatiu de stocare atractiv pentru aproape orice spatiu.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *