vineri, 16 decembrie 2022

10 Idei de Cadouri - pentru doamne


Fiecare zi este o zi speciala pentru femeile din viata noastra care merita o atentie deosebita.

Nu-i asa ca este foarte greu sa te hotarasti cand vine vorba de a cumpara un cadou?  De aceea sa incepem in primul rand cu cadourile pentru persoanele din imedita apropiere a noastra pe care le cunoastem foarte bine, stim ce isi doresc sau stim de ce au nevoie. Daca nu alegi un cadou pentru casa, poti sa alegi de mai jos.

Acum  sa vedem, ce isi doresc sau de ce au nevoie femeile din viata dvs. ?

Iata 10 idei de cadouri - pentru doamne.

1. O geanta sau portofel? Sti ca ele iubesc aceste accesorii. O geanta de calitate va aduce un plus de valoare in tinuta lor, de aceea si le doresc asa de mult. Pentru ca se pot cumpara online, scapi foarte repede si usor. In plus ca sa nu dai gres alege ceva de piele, iar culoarea alege-o in functie de ce ii place sa poarte. In magazinulonline de genti poti cauta si cumpara online geanta dorita.

2. Ceas. Fiti siguri ca acest cadou va fi apreciat de orice femeie. In functie de bugetul pe care il aveti pentru astfel de cadouri, gasiti ceasuri online mai ieftine intre 50 -100 lei ca la e-mag care arata si bine, dar si ceasuri de firma: 

3. Bijuterii. Nu cred ca exista femeie care sa refuze o bijuterie, sau care sa strimbe din nas cand primeste un astfel de cadou. De la perfectbijoux gasesti bijuterii si cu un buget mai mic, dar, daca vrei ceva super deosebit iti recomand royaldiamante. 

4. Un lantisor cu pandantiv din argint. Sunt cele mai vechi bijuterii purtate chiar si de faraoni pentru a-si arata prosperitatea si bogatia. Incearca un pandantiv handmade sau poate gasesti la emag un pandantive dragut. Azi, femeile poarta pandantive pentru ca emana rafinament si bun gust. 

5. Un parfum fin. Daca sti ca iubeste parfumurile si inca nu si l-a cumparat pe cel pe care si-l doreste, atunci acum este momentul sa il oferi. Parfumuri de inalta calitate si pentru toate gusturile gaseti la Sangado.

6. Cosmetice de lux. Femeilor le plac sa fie ingrijite, sa aiba o crema de fata fina, dar poate nu si-a permis sa o cumpere. Fa-i aceasta bucurie acum!
O sa fie in culmea fericirii daca ii oferi o crema de calitate. Cumpara o crema hidratanta de la Canar  si sigur n-o sa risti cu astfel de cadou.

7. Gadgeturi feminine. Sti ca-i place sa citeasca? Ajut-o cu un astfel de cadou. Nu, nu ma gandeam sa-i cumperi o carte, ci un eBook de la emagTrebuie sa fim in trend! 

8. Este pasionată de fitnessProfita acum, pentru ca la emag sunt promatii la astfel de aparate si accesorii de fitness. Vezi aici.

9. Cană și tricouri personalizate. La T-shirte -Factory poti sa personalizezi tricoul cu imagini de la ei sau poti tu sa le trimiti o imagine si ei o imprima pe tricou. Daca ii place cafeaua sau ceiul si vrei ca in fiecare zi sa se gandeasca la tine, oferai o cana personalizata. 

10. Un buchet deosebit cu flori.  


Pentru Sarbatori 2022:


1. Aici gaseste repede magazinul preferat si alege cadoul perfect


2. Sau de aici:


chicville.ro




3.Sau vrei sa faci chiar tu ceva special ?


                      Trandafir in cosulet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *