marți, 28 februarie 2017

Personalizati casa cu decoratiuni handmade cu impletituri.


Stiti ca puteti sa va personalizati casa daca vreti, nu? Cum, cu ce?

Acele accesorii handmade cu impletituri va da caldura, intimitatea casei dumneavoastra. Insa, va depinde de dumneavoastra ce alegeti si cum le combinati cu celelalte elemente de décor, astfel incat sa creati locul perfect in care sa va simtiti bine, sa va relaxati.

Casa este locul unde ne petrecem cel mai pretios timp, alaturi de cei dragi. 

Trebuie sa fie cel mai placut loc. Un loc confortabil, simplu, decorat cu rafinament. 

De aceea trebuie sa-i acordam toata atentie atunci cand renovam.

Stiti zicala “ Nicaieri nu e ca acasa”. Sunt cateva trucuri care ne ajuta sa transpunem in realitate visul de a locui confortabil. Un decorator profesionist va poate arata aceste trucuri. Daca insa nu aveti un profesionist, trebuie sa va descurcati singuri. Din pacate, alegem sa ne decoram singuri locuinta.

Spatiul de locuit trebuie sa fie primitor. Nu dati gres daca folositi culorile neutre din gama: gri, crem, bej ce dau o nota linistitoare. Si ca sa nu cadem intr-o atmosfera de monotonie, putem combina nuantele neutre cu alte nuante mai puternice, cum ar fi bleumarin, rosu-caramiziu, oliv, cognac.

Cand renovam, in primul rand alegem culoarea peretilor, decoratiunile pentru ei, draperiile si ce mobilier o sa punem ca sa avem intradevar un loc confortabil si relaxant. 

Orice optiune, orice stil am alege pentru decorare, produsele realizate manual este o alegere buna pentru un spatiu caruia vreti sa-i dati o anumita personalitate. Bineinteles, daca va plac si daca este in stilul dumneavoastra preferat.


Iata ce decoratiuni handmade cu impletituri puteti folosi:


Rame handmade

Tavita cu inspiratie din natura
Sa ne jucam cu forme si culori
Accesorii impletite
perdele si draperii

Suporturi impletite pentru pahare
In loc de cosuri - o impletitura
 japoneza 
Vaze handmade
impletite


Spuneam ca o casa este personalizata in primul rand de accesorii. Daca preferati un stil de amenajare simplu, atunci accesoriile pot fi mai extravagante.

Poate vreti sa imbinati intr-un mod artistic vechiul cu noul. Ce ziceti sa folositi niste lazi vechi (acele lazi de zestre ale bunicilor), cosuri impletite, cutii sculptate pentru bijuterii, valize, suporturi pentru ziare si reviste?

De asemenea, puteti folosi in decorarea peretilor tablouri cu rame vechi, sau cu tenta de vechime asezate asimetric. Intr-o casa primitoare, cu o anumita personalitate nu trebuie sa lipsesca obiectele de arta populara din lemn, ceramica sau fier.

Vreti sa realizati un locsor confortabil cu multe perne in care sa va relaxati? Atunci nu trebuie sa ratati mobilierul impletit din ratan.

La fel de important este ce alegeti si cum dispuneti elementele de iluminat, astfel incat sa va bucurati de un loc luminos, care sa emane caldura.

Ii puteti da o anumita caldura casei folosind decoratiunile handmade realizate din impletituri de hartie. Hartia este cel mai banal element pe care il gasiti oriunde si oricand. Nu mai aruncati ziarul sau revistele citite, reciclati hartia din ele pentru a realiza cateva decoratiuni handmade absolut superbe.

Puteti realiza decoratiuni superbe chiar dumneavoastra. Aici veti gasi tutoriale care va invata cum se fac aceste decoratiuni impletite.

Va propun cateva idei de decoratiuni din impletituri din hartie pe care le puteti face acasa, desigur avand anumite limite. Limita este imaginatia dumneavoastra.











V-ar putea interesa si:


Impletitura inspirata din impletiturile de ratan
Mai multe detalii...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *