miercuri, 14 iunie 2017

Cum sa faci singura o palarie de soare?


Palaria – simbol al elegantei.

Nici vara nu mai este ca pe vremuri, razele soarelui sunt tot mai puternice, mai arzatoare.

Ne place noua sa fim bronzate, dar sa ne vina rau pe strada chiar nu ne dorim. 

Asa ca trebuie sa folosim accesorii care sa ne fereasca de razele soarelui si pot aduce si un plus de eleganta tinutei noastre.

Pentru astfel de zile toride cel mai recomandate accesorii sunt palariile de soare, care pot fi purtate atat la evenimente speciale in aer liber cat si pentru vacante cu stil.

Daca pe vremuri femeile purtau palariile la plimbare, vizite la prieteni, evenimente, azi, acest accesoriu modern este purtat nu doar la evenimente de gala, ci si pentru protectie in zilele toride de vara.

O palarie eleganta ne poate oferi un look special in fiecare zi.

O astfel de palarie pe care s-o putem purta in fiecare zi, dar care sa ne ofere si eleganta este palaria de soare impletita din tubulete de hartie.

Nu este o simpla palarie din hartie pe care o facem copiilor dintr-o bucata de ziar. Este o palarie mai eleganta realizata din tubulete de hartie de ziar.




Daca vrei sa-ti faci singura o palarie de soare citeste mai departe sa afli cum poti realiza acasa din cateva bucati de hartie de ziar o palarie eleganta.

Palarie de soare realizata chiar de tine acasa.

Materiale necesare:

  • Hartie de ziar
  • Lipici
  • Foarfeca
  • Cuter
  • Rigla
  • Vopseluri acrilice
  • Lac acrilic
  • Panglica sau flori pentru decorare. 

Cum se face o palarie de soare?


In pimul rand din fasii de ziar se fac tubuletele de hartie. Iata un tutorial in care va arat cum se fac tubuletele de hartie.

Al doilea pas este sa vopsiti cu acrilice tubuletele de hartie, asta daca vreti s-o realizati in mai multe culori, daca nu, vopsiti palaria dupa ce o impletiti,la final.

Pasul 3 -  este sa impletiti propriu-zis palaria.

Pasul 4 – dupa ce ati terminat de impletit se da un strat de lac acrilic pentru protectie.

Pasul final este sa va decorati palaria. Se poate face fie cu panglicute, fie cu flori. Asta ramane la imaginatia fiecaruia.  Eu am decorat palaria cu trandafiri din hartie de filtru.

In tutorialul care urmeaza am sa va arat pas cu pas cum se face o palarie de soare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *