duminică, 4 martie 2018

Accesorii foto bebelusi - Mobilier de fotografiat



Primele zile din viata unui nou-nascut sunt fascinante, parintii pot imortaliza si transforma in amintiri acele momente printr-o sedinta foto a noului nascut.

Fotografierea nou-născuților poate fi o muncă grea, asta numai fotografii profesionisti o stiu. Pentru a obtine imagini uimitoare ei utilizeaza ca accesorii un poster mare de fotografiipături , împachetări și / sau  blănuri.

Accesoriile foto pentru bebelusi sunt folosite de fotografii profesionsti pentru a nuanta fotografia, nu pentru a domina!  Ei se ajuta de aceste accesorii sa puna in valoare bebelusul.



Inainte de toate asigurați-vă că bebelusul sta confortabil!



Recuzita fotografilor profesionisti se poate imbogati si cu un altfel de mobilier de fotografiat pe langa accesoriile amintite.

Pot spune ca ceea ce veti vedea mai jos face parte din mobilierul pe care negresit trebuie sa-l aiba un fotograf profesionist in timpul sedintelor foto bebelusi.

Acest tip de mobilier este un accesoriu pe care il recomand oricarui fotograf peofesionist care vrea sa obtina niste imagini incredibile. In el, bebelusul asezat va sta comod, relaxat si va dormi linistit in timpul sedintei foto.

TOATE FOTOGRAFIILE ar trebui să spună o poveste ....



Fiecare fotografie a bebelusului dumneavoastra ar trebui sa spuna o poveste.

Accesoriile, sau mai bine spus mobilierul de fotografiat, pe care le recomand mai jos sunt impletite din hartie de ziar, sunt rezistente pentru ca au intarituri, au diferite forme si culori.


Mobilierul de fotografiat pe care il recomand este de fapt niste cosuri impletite din hartie. Aceste coșuri cu dimensiuni potrivite noului nascut, le puteti umple cu puf, textura, blană artificială și decora cu ghirlande florale .


     1 Cos in forma de "Frunza" :


Frunza - Cos pentru fotografiat bebelusi


“Iubiţi arborii! Cu frunza lor putrezită au dospit lutul din care s-a făcut omul. Ei sunt izvorul, ocrotirea şi poezia vieţii.”
citat clasic din Alexandru Vlahuţă

Si cuvintele din poezia urmatoare spun totul:

 “Frunza verde

Frunză verde, ştiu să cânt
Mamei mele pe pământ,
Mi-a dat viaţă şi mă creşte,
Mă-ngrijeşte, mă iubeşte.
Frunză verde, cântul meu
Vine de la Dumnezeu,
Zâmbet cald, iubire mare,
Mama pentru mine are.
şi iar verde, crudă frunză,
Ieri am prins o buburuză,
I-am cântat şi-a zburat lent
Mărţişor pe-al mamei piept!

Dimensiunile acestui cos –“frunza” sunt: LxlxH – 62cmx48cmx8cm.
         

      2.   Coș de mână


Un coș fabulous cu maner si accesoriu floral in care se poate pune o blanita sau patura pentru ca bebelusul sa stea comod in timpul sedintei foto.

Accesoriul floral adaugat cosului poate fi schimbat astfel incat fiecare fotografie sa fie unica.

Vreti sa vedeti cum se face?


Dimensiunile acestui cos de mana sunt: diamtrul - 48cm, inaltime - fara toarta) 25cm, inaltime - cu toarta 52cm.

3.  Cos rotund sub forma de floare.


“Copiii sunt cele mai frumoase flori, în grădina celor ce se iubesc. – un citat care mi-a placut tare mult. Imi pare rau, dar nu stiu cine l-a scris.





Cea mai frumoasa floare intr-o floare:





Dimensiunile cosului floare sunt: diametrul 52cm si inaltimea intre 15 si 20cm.



Numai fotografii profesionisti stiu cum sa folosesca aceste accesorii astfel incat sa puna in valoare bebelusul, iar imaginea obtinuta sa spuna o poveste. Povestea propriului dvs. bebelus.

Aceste cosuri le veti gasi la fotograful profesionist Andreea Baban.

Pentru cei interesati:

Pentru cei interesati sa-si faca singuri acest tip de mobilier de fotografiat, veti gasi pe youtube la canalul meu " Mestesuguri Impletite" un tutorial despre "Cosul de Mana".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *