luni, 9 mai 2016

Cos cu toarta – impletit din hartie



Nu stiu altii cum se simt la schimbarea vremii sau la culorile imbracamintei pe care o port, dar mie imi influenteaza starea de spirit.

Intotdeauna schimbarea vremii are influente negative sau pozitive asupra sanatatii fizice si psihice ale omului, cel putin asa spun specialistii. Eu o simt pe pielea mea.

De ce va spun asta?

Pai se spune ca atunci cand vremea este schimbatoare, trebuie sa facem ceva sa ne simtim mai bine si cel mai important lucru pe care trebuie sa-l facem este sa avem o gandire pozitiva si sa gasim activitati care ne fac placere in ciuda vremii de afara.

Tocmai asta am facut eu acum, cand vremea de afara este asa de schimbatoare. Am facut ceva care imi place si ma relaxeaza, de aceea va propun si dumneavoastra sa faceti.

Nu stiti? Nu-i nimic. 

Invatati si lucrati odata cu mine sa impletiti din hartie, cosulete in culori vii, care sa va schimbe starea de spirit. O sa uitati de vremea de afara, iar starea dumneavoastra de spirit se va schimba in bine, mai ales daca gasiti acele culori care sa va relaxeze in timp ce lucrati. Finalul lucrului dumneavoastra este un cos frumos, in culori vii si o relaxare fizica si mentala extraordinara.

Intr-o zi cu vreme urata, am gasit eu sa lucrez acest cosulet in 2 culori, negru si roz aprins. Am respectat ce spun specialistii.

Dar cum ne influenteaza culorile starea de spirit?

Iata ce am gasit eu, referitor la culorile folosite de mine, negru si roz aprins.

Se spune ca negrul este o culoare plina de simboluri si care reflecta emotii cum ar fi: forta, incredere, consolare, dar si tristete.

Tristetea trebuie s-o inlocuim cu incredere si consolare, de aceea am folosit rozul in mare parte. Rozul aprins folosit de mine la cosulet produce bucurie.


Dar de ce s-o mai lungesc, mai bine va arat cosuletul care intr-o zi mohorata mi-a schimbat starea de spirit, iar pe dumneavoastra sa va bucure.






Sper sa va placa si sa va schime in bine starea de spirit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *