miercuri, 8 martie 2017

Accesorii impletite pentru perdele si draperii



Accesoriile pentru perdele si draperii fac parte dintre acele elemente pe care le folosim pentru decorarea ferestrelor.

Daca stim cum sa decoram astfel incat sa ne simtim bine si relaxat, atunci sigur ne-am creat spatiul in care sa ducem o viata confortabila.

O decoratiune pentru fereastra este si frumoasa si utila, iar atunci cand alegem 
aceste decoratiuni ele trebuie sa se integreze in conceptul de ansamblu. De aceea este recomandat sa fie alese abia dupa ce se stie clar cum este mobilierul si culoarea peretilor.

Cu ajutorul decoratiunile de fereastra, aranjate asemenea unui tablou, asortate anotimpurilor, puteti crea in interior o atmosfera speciala.

Mie, imi plac lucrurile simple, fara zorzoane, fara sa accesorizez foarte mult. Dar, unele accesorii sunt utile si de aceea le folosesc acolo unde este nevoie de ele.

Decoratiunile pentru perdele sau draperii sunt accesorii utile, care dau o tenta chic oricarei perdele sau draperii. Ele confera o nota unica in exprimarea stilului personal in decoratiunile interioare.

Pentru a exprima stilul personal al celor care iubesc handmad-ul, am impletit astfel de accesorii pentru draperii.

Iata, mai jos, cateva decoratiuni pentru perdele sau draperii, care pot fi impletite in orice nuanta, in ton cu anotimpul si bineinteles sa se incadreze in conceptul de baza al camerei. 

Aceste decoratiuni sunt impletite din hartie.





De asemeanea, ele pot avea diferite dimensiuni, in functie de draparia sau perdeaua pe care o aveti. Cea verde are diametrul de 26 cm.




Cea maro are diametrul de 21 cm.

Impreuna arata asa:



Sper sa va placa accesoriile impletite!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *