vineri, 15 decembrie 2023

Decoratiuni Impletite - Handmade Craciun


Sarbatorile de iarna bat la usa si avem multa treaba. Trebuie sa alegem cadourile pentru cei dragi, sa alegem ornamentele pentru casa, ornamentele pentru bradul de Craciun si asa mai departe.

Cum intram in cel mai apropiat magazin, suntem invadati de multitudinea si diversitatea decoratiunilor de Craciun. Fara sa vrem atmosfera sarbatorilor de Craciun ne cuprinde.

Decoratiunile cele mai speciale si unice sunt decoratiunile handmade. 

Asa ca, pentru sarbatorile de Craciun, v-am pregatit o lista cu idei pentru decoratiuni handmade impletite din hartie de ziar.  Pe toate le puteti face acasa, fara probleme cu putina imaginatie si inventivitate.

Dar, iata ce decoratiuni de Craciun va propun:


    

  • Brad de Craciun impletit din hartie. Daca vreti sa aveti un Craciun mai ecologic si sa lasati bradul in padure, realizati un brad din hartie reciclata, adica din hartia de ziar. Ziar pe care daca l-ati citit, oricum il aruncati. Nu?

Brad impletit din tubulete de hartie.
Vezi mai jos cum se face!

Daca va place natura si nu vreti s-o deranjati, dar totusi ati vrea mirosul de brad mai mult timp in casa, puteti cumpara un brad in ghiveci, pe care dupa aceea il puteti planta in gradina sau oriunde doriti. 

Daca ghiveciul bradului nu se incadreaza in stilul dumneavostra oricand ne puteti contacta si vom face un cos personalizat care sa se incadreze perfect in caminul dumneavoastra. 






    Această idee simplă de decorare pentru Crăciun, realizată din tubulețe de hârtie împletite, nu doar că adaugă un plus de farmec în casa ta, dar și stimulează creativitatea și implicarea întregii familii în pregătirea sărbătorilor. Descoperă bucuria confecționării și bucură-te de atmosfera magică pe care o creează aceste decoruri originale!

  • Stelute colorate pentru brad.






  • Inimioare colorate din hartie.


Decoratiune de Craciun - Inimioara
Vezi mai jos cum se face!


Alte Inimioare

Inimioare din tubulete de hartie.
Vezi mai jos cum se face!


  • Ingerasi din hartie


Decoratiune de Craciun - Ingeras
Vezi mai jos cum se face!




Alte decoratiuni handmade:

  • Alt model de stea pentru perete.
Decoratiune sub forma de stea
in relif cu Ingeras



  • globulet de Craciun



  • Sticle ornamentale speciale pentru Craciun.



Deci, daca vreti sa aveti sarbatori unice, de care toti invitatii sa-si aminteasca, atunci este momentul sa faceti ceva nou, original si inedit, asa cum ar fi aranjamentele si decoratiunile handmade impletite din hartie.

Anul acesta, decoratiunile pentru brad sunt aurii, argintii, deci sclipitoare, dar nu exagerat. Oricum fiecare familie isi area propria modalitate de a-si decora casa pentru sarbatori. 


  • Cosuri in specificul Craciunului. Acest tip de cosuri poate fi suportul cosurilor cadou.

Haina lui Mos Craciun.
Un cos cadou personalizat
Un cos cadou in culorile
specifice sarbatorii de Craciun


Daca vreti sa vi le faceti singuri, abonati-va la blog si urmariti Atelierul de Impletituri - Tutoriale, sau pe youtube: Mestesuguri Impletite.



Vreti sa vedeti cum se face?

- Stea plina 

- Inimioara

- Coronita de Craciun
















 

 

 

 

INGERASI DIN TUBURI DE HARTIE

ALTE DECORATIUNI DIN TUBURI DE HARTIE

BRAD DE CRACIUN DIN TUBURI DE HARTIE


SANIE DIN TUBURI DE HARTIE

MINI - BRADUTI

INIMIARE DIN TUBURI HARTIE

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *